Manel Carmona, sosté que la privatització d’AENA podria ser molt perjudicial per a l’economia de les Illes, ja que els aeroports són un sector estratègic per a les Illes


web_Manifestaci_AENA_pblica
El passat dissabte, davant la delegació de Govern, els cap de llista a la CCAA i al CIM, Manel Carmona i Albert Aguilera, acompanyats per membres de les direccions d’Esquerra Unida han donat suport a les mobilitzacions dels sindicats en contra de la privatització d’AENA.

El Coordinador interinsular d’Esquerra Unida ha manifest el seu rotund desacord davant el procés privatitzador en el que ens ha ficat la deriva política del PSOE, que comportarà una inevitable pujada de taxes i una caiguda de les inversions tant en infraestructures com en seguretat directa i indirecta en els aeroports.

Carmona -‘Rebutjam taxativament que l’empresa privada gestioni millor que una empresa pública. Allà on s’ha aplicat ha resultat més car i manco eficient.  De fet a Gran Bretanya la gestió privada de l’aeroport ha acabat en l’augment de tarifes, l’empitjorament dels serveis oferts i amb la precarització salvatge de les condicions laborals’.

D’altra banda cal destacar que només Izquierda Unida es negà a validar el RD Llei 13/2010 en el Congrés i vol remarcar que aquest canvi de model s’està realitzant de forma precipitada, sense donar respostes clares sobre les conseqüències tant immediates com a mig i llarg termini que tendrà sobre els treballadors, sobre els usuaris o  sobre els aeroports no rentables’
Finalment Manel Carmona ha afirmat ‘Esquerra Unida no permetrà que se li manllevi a la ciutadania la possibilitat de participar d’un debat sobre la venda al millor postor d’un servei públic com el que presta actualment AENA’ .
Share This