web_logo_aenaLa necessitat de fer caixa per fer front a la crisi no pot ser el motiu per privatitzar AENA, l’entitat responsable de gestionar i controlar l’entrada de turistes a les nostres illes.

 

El portal d’entrada a la principal indústria de les Balears no es pot deixar en mans privades, més interessades en el benefici propi que en el del conjunt de la ciutadania.

 

Esquerra Unida vol recordar que les anteriors privatitzacions de sectors estratègics, com per exemple l’elèctric, no han complert les promeses de millora dels serveis i dels preus -com s’anunciava- sotmesos a la màxima capitalista de la regulació segons l’oferta i la demanda i la lliure competència. Avui dia, no només no existeixen diferències entre les tarifes de les companyies elèctriques sinó que, a més a més, només a l’inici de 2011 hi ha hagut una pujada d’un 10%.

 

En aquest context, EU exigeix al govern de l’Estat q faci marxa enrera en el procés de privatització dels aeroports i que, en qualsevol cas, faci allò necessari per evitar la vaga anunciada comprometent-se davant els treballadors i treballadors que els seus llocs de feina i els seus drets laborals no es veuran perjudicats en el futur.

Share This