En el marc de la Comissió Política d’EU de Palma reunida avui, Nanda Caro ha anunciat la seva renúncia a encapçalar la candidatura d’EU a l’Ajuntament de Palma que li havien atorgat les primàries celebrades al si del partit fa uns mesos.

Aquesta decisió ha estat molt meditada i presa, després de què es posessin damunt la taula discrepàncies insuperables en els criteris a l’hora de configurar la resta de la llista.

Juntament amb la renúncia de la fins ara candidata, s’ha sumat la dimissió de la co-coordinació d’EU de Palma composta per Joan Miró i Emylse Mas, els quals han compartit els criteris de Nanda Caro en la configuració de la llista electoral, i a la que es sumen altres discrepàncies d’organització internes. En aquesta situació, no senten poder liderar el projecte.

Igualment, tant Nanda Caro, com Joan Miró i Emylse Mas manifesten el seu compromís amb l’espai polític que representa EU, així com la seva lleialtat a l’organització a la qual pertanyen que s’expressarà amb la disposició a formar part de la candidatura d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Palma.

Esquerra Unida lamenta que un procés tant engrescador com és el de configurar una llista electoral hagi evolucionat fins a aquesta situació. Igualment vol agrair i reconèixer la dedicació i el treball tant de la co-coordinació sortint com de la fins ara candidata a l’Ajuntament de Palma.

Esquerra Unida de Palma convocarà pel proper dia 26 de març una Assemblea, tal com marcava el reglament d’elecció de la llista electoral aprovat, per tal de configurar la llista electoral de manera participada amb el conjunt de l’afiliació així com estava previst, incloent, com no pot ser d’altra manera, l’elecció també de la capçalera de la llista.

Share This