La Comissió Política d’Esquerra Unida de Palma es va reunir ahir per abordar el procés d’elaboració de la candidatura a l’Ajuntament de Palma, i va acordar:

 

  1. continuar amb el reglament acordat per a la confecció de la resta de la llista. Això implica elaborar una proposta de candidatura, en base a les propostes que ha fet arribar el conjunt de la militància, perquè sigui elevada a l’Assemblea d’EU de Palma. Aquesta Assemblea d’EU de Palma ratificarà, si escau, les persones que integren aquesta llista una per una i també tindrà potestat per presentar la incorporació de noves persones així com d’alterar l’ordre proposat.

 

  1. convocar una Assemblea d’EU de Palma per dissabte 26 de març amb un únic punt: elaboració de la candidatura d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Palma.

 

  1. que la proposta de candidatura d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Palma estigui encapçalada per les següents persones en aquest ordre:

1-       Aina Comas

2-       Eberhard Grosske

3-       Pilar Fuertes

4-       Germán Terrón

5-       Sara Mulet

6-       Alejandro Aparicio

7-       Llúcia Carreres

8-       Jaume Cànaves

9-       Marién Cremades

10-     Sebastiano Rossi

11-     Verónica Arteta

 

  1. que tant Nanda Caro com Emylse Mas com Joan Miró formin part d’aquesta candidatura, si és la seva voluntat.

  2. convocar una nova Comissió Política de Palma el dimarts 22 de març que reuneixi les acceptacions de la resta de la proposta de candidatura (del 12 al 29). Per aquest motiu no es farà públic cap nom d’aquest interval fins no tenir el consentiment.

 

 web_Aina_Comas

 Aina Comas

 Son Cladera, Palma 1974

 Licenciada en Filosofia per la UIB

 Coordinadora d’Esquerra Unida de Mallorca

 

Membre de les direccions d’EU de Palma i també d’EU de les Illes Balears

 

Va iniciar la seva militància el 1996 a Joves d’Esquerra Unida. També va participar a diferents àrees d’elaboració col·lectiva, entre elles, la de Pau i Solidaritat. Els darrers 3 anys ha anat intensificant la seva participació fins haver assolit, el passat mes de novembre, la coordinació d’Esquerra Unida de Mallorca. Anteriorment també va formar part de diferents direccions d’Esquerra Unida però va abandonar aquesta responsabilitat per poder dedicar-se a la cura de la seva filla i del seu fill.

 

A la seva trajectòria professional hi destaca l’estreta relació mantinguda amb les entitats socials i el món de la immigració i la cooperació internacional. Al seu currículum apareix que va treballar durant un any al Centre d’Informació per a Treballadors i Treballadores Estrangers i Estrangeres (CITE) de CC.OO. de les Illes Balears, dos anys a l’escola sindical de CC.OO. de les Illes Balears i set anys a Càritas.

 

Darrerament, des de juny de 2008 és tècnica responsable de Cooperació Internacional i Desenvolupament a l’Ajuntament de Palma, activitat que compatibilitzà des de febrer de 2010 (amb l’expulsió d’UM edl govern de Cort) amb la Direcció General d’Ocupació i Formació i que, des de 2011, compatibilitza amb la Coordinació General de l’IMFOF.

  

 

web_Pilar_Fuertes

    

Pilar Fuertes

 

Madrid 1963

Llicenciada en Psicologia per la UIB

 

Ciutadana de Palma des de 1986. Arriba a Esquerra Unida amb el procés d’obertura de la Refundació d’IU. Els motius que l’empenyen a implicar-se a aquest projecte polític és que considera que Esquerra Unida és la força capaç de canalitzar i executar les propostes encaminades a la Justícia Social i a un món més solidari i en Pau.

 

 

Al llarg de la seva trajectòria com activista social destaquen dues entitats: Amnistía Internacional, de la que va formar part de la junta directiva, i Intermón Oxfam, on va col·laborar durant poc temps per motius laborals.

 

 

 

 

web_Germn_TerrnGermán Terrón

 Jeréz De La Frontera, Cádiz 1957

 

Diplomat en Ciències de la Informació per l’Universidad Complutense de Madrid.

Actualment és autònom.

 

 

Militant de l’Unió de Joventuts Comunistes d’Espanya (UJCE) entre els anys 1973 i 1978, any que es va afiliar al PCE.

  

 

Ciutadà de Palma des de 1982. Ha treballat a diverses empreses de seguretat com responsable tècnic i responsable de personal.

  

El 1984 funda el Club de Joves Rafal Nou, del que forma part fins 1991. Aquest mateix any funda l’Asociación Deportiva Rafal Nou i s’afilia a Esquerra Unida de les Illes Balears. D’ençà fins avui dia, ha format part dels diferents òrgans de direcció de manera ininterrompuda.

  

El 1992 funda una cooperativa de treball dedicada a la seguretat, que abandona posteriorment per motius de salut.

 

 

El 1995 s’integra a la direcció de l’Associació de Veïnats del Rafal nou.

Share This