WEB_2011_CANDIDATURA_CIUTADELLALa candidatura d’Esquerra de Menorca – Esquerra Unida a Ciutadella es presenta a aquest procés electoral amb un equip de dones treballadores i homes treballadors en els que els sectors més castigats per la crisi, les dones i els joves, tenen un pes específic important. No som independents, ni nacionalistes espanyols, ni nacionalistes excloents, som d’esquerres, l’esquerra social, verda i ecologista de Menorca, som dependents amb el compromís per la igualtat, la solidaritat i la justícia social. Som fermes defensors i defensores de la democràcia participativa com sistema per aconseguir una ciutat més solidària on la ciutadania es senti realment representada, amb altre tipus de gestió social que destini més a despeses socials i al servei dels ciutadans i ciutadanes de Ciutadella.


La candidatura completa és la següent:

Iñaki Silveira Lorenzo

Amor Mateos Benavides

Nazaret Maqueda Escot

Jesús Ortega Gualda

Rosa Maria Díez García

Francisco Marqués Pons

Maruxa Dubra Guillamon

Josep Moll Pons

Josep Ignaci Capó Mesquida

Paola Ventimiglia

Mirian de la Parra Fernández

Aketza Silveira Picaza

Alberto Pujalte Gonzàlez

Raquel Rhut Caballero Díez

Jose Manuel Juan Andreu

Carolina Petrus Camps

Magdalena Llabrés Casasnovas

Francisco Gómez Romero

Curra Ferrés Fernández

Catalina Riera Fedelich

Luís Camarero Lázaro

Inés Acosta Cipriani

Share This