WEB_2011_CANDIDATURA_EU-EM_SANT_LLUIS

 

Candidatura d’Esquerra de Menorca-Esquerra Unida a l’Ajuntament  de Sant Lluís


Miquel Melià Mercadal

Carme Cardona Mir

Jesús Sanjurjo López

Josefina Montero Deyà

Maria José Bayón Rueda

Olga Mendigorri Martínez

Jesús Barrasa Aceituno

Alícia Pons Victory

Ricard Herraiz Soler

Tomàs Bagur Vinent

Rosario Orfila Tudurí

Isaac Casero Seguí

Elena Pinilla Pons


Esquerra de Menorca – Esquerra Unida de Sant Lluís presenta la seva candidatura per les properes eleccions municipals del mes de maig. Es tracta d’una candidatura plural, de gent de diversos sectors, amb molta il·lusió i ganes de fer feina per Sant Lluís des d’una perspectiva d’esquerres. És una llista formada per homes i dones molt vàlids que, pràcticament, podríem dir que tos son nombres un.

Consideram que amb aquesta candidatura EM-EU pot aspirar a consolidar i augmentar la representació municipal que, per primera vegada, vam obtenir a les passades eleccions del 2007, sense renunciar a obtenir la majoria, si així els ciutadans i les ciutadanes de Sant Lluís ho consideren oportú, ja que estem capacitats per governar.

 

Miquel Melià Mercadal

Candidat a l’alcaldia de Sant Lluís per EM-EU

Share This