web_Aina_Comas_AMSm

La nova candidata d’Esquerra Unida a Cort, Aina organitzat per l’Assemblea de Moviments Socials de Mallorca ahir capvespre al Centre Flassaders amb la Participació Ciutadana, la Transparència, l’Ètica i els Serveis Públics com a temes centrals.

 

Al llarg de les seves intervencions, Comas va defensar la gestió duta a terme des de l’Ajuntament de Palma en matèria de Participació Ciutadana ja que, segons ella, “només així s’aconsegueix la plena Democràcia”.

  

Per altra banda Comas va presentar la resolució d’Esquerra Unida de 14 de novembre de 2008 que serveix de codi ètic i de mesura per exigir responsabilitats polítiques pels casos de corrupció i de presumpta corrupció.

 

Al debat, moderat per Rafel Gallego, director d’informatius d’IB3 Ràdio,  es negaren a comparèixer PP, Convergència per les Illes Balears i la Lliga Regionalista, pel que només varen participar els següents partits d’Esquerra: Esquerra Unida, PSOE, Esquerra, PSM-Entesa/IV i Dissidents

Share This