web_Candidatura_Son_banyaAquest dematí s’ha presentat la candidatura d’Esquerra Unida que es presentarà a les eleccions del proper mes de maig per governar a l’Ajuntament de Cort.

 

 

A la presentació hi han participat el líder veïnal Germán Terrón (4), l’activista pels Drets Humans i la Justícia Social i que s’ha integrat a d’Esquerra Unida a partir del Procés de Refundació, Pilar Fuertes (3), el tinent de batlessa, Eberhard Grosske (2), i la cap de llista Aina Comas, amb un extens currículum a l’àmbit social de la Cooperació per al Desenvolupament.

 

Aina Comas ha remarcat la triple condició d’honestedat de la campanya d’Esquerra Unida. En primer lloc perquè Esquerra Unida no farà servir doblers que venguin de finançament il·legal de trames de corrupció. “Som igual de pobres al final de la legislatura que abans de governar, el qual no és una virtut en sí però diu molt d’una força política a aquestes illes” ha manifestat Comas. En aquest sentit Aina Comas ha anunciat que l’austeritat en campanya serà una constant.

 

En segon lloc perquè Esquerra Unida no farà demagògia ni grans promeses impossibles d’assolir, i menys amb aquest context de crisi al que el govern central del PSOE asseca, encara més, les empobrides arques municipals.

 

La tercera honestedat és la de “poder prometre perquè hem complert, i això es veu a Son Banya” el lloc elegit per la roda de premsa d’avui. “Després de 40 anys i de moltes legislatures de diferents partits xerrant d’acabar amb Son Banya, hem arribat Esquerra Unida i l’hem deixat irreversiblement condemnat a desaparèixer. Només era una qüestió de voluntat i coratge”. A més, Comas ha afegit que Esquerra Unida ha complert amb el 100% dels compromisos de govern que va signar el 2007 per a la seva àrea.

 

 

A més a més, Aina Comas ha manifestat que si Esquerra Unida governa a Cort la propera legislatura, acabarà amb els “xiringuitos” i crearà dues grans àrees, una de temes socials i tot allò que te a veure amb el dia a dia de les persones – benestar social, participació ciutadana, cultura, esports, joventut, treball i drets cívics- i altra de caire econòmic que aglutini turisme, comerç, promoció econòmica i creació d’empreses.

 

Videos: Esquerra Unida, TVMallorca

 

Finalment, la llista queda composada per les següents persones:

1. Aina Comas

2. Eberhard Grosske

3. Pilar Fuertes

4. Germán Terrón

5. Sara Mulet

6. Alejandro Aparicio

7. Llúcia Carreras

8. Jaume Cànaves

9. Stoyanka Todorova Yaneva

10. Sebastiano Rossi

11. Verónica Arteta

12. Joan de Déu Aguilera

13. Conxa Calafat

14. Xavier Galan

15. Graciela Enrico

16. Joan Font

17. Irene Moreno

18. Joan Miró

19. Marién Cremades

20. Juan Antonio Arranz

21. Emylse Mas

22. Juan Carlos Pons

23. Regina Escandell

24. Nando Ruíz

25. Isabel Sánchez

26. Nicolás Aguilera

27. Conxa Peralta

28. Celedonio Barredo

29. Josefa Peralta

Suplent: Ivano Lovat

Suplent: Sara González

Share This