Jorge_Sainz_De_BarandaLa Direcció General de Justícia del Govern de les Illes ha organitzat els dies 28 i 29 de març unes jornades amb el títol Reducció de la litigiositat, nova oficina judicial i mediació.

 

Entre els ponents de les jornades figura Jorge Sainz de Baranda, antic Director General de Tributs del Govern de Jaume Matas i actualment imputat en el cas Bonsai i en llibertat sota fiança de 50.000 euros. El Sr. Sainz de Baranda està acusat dels delictes de malversació de cabals públics, suborn i prevaricació.

 

Des d’Esquerra Unida valoram amb sorpresa i preocupació la decisió del Govern de convidar com a ponent a una persona acusada de malversar els diners públics del propi Govern i contra el qual la pròpia administració autonòmica s’ha personat com a acusació particular.

 

D’altra banda, la selecció dels ponents d’un congrés organitzat per una administració pública s’ha de tenir no només en compte el currículum dels ponents sinó la legitimitat dels mateixos per a la docència.

Share This