loregEsquerra Unida ha presentat a la Junta Electoral de les Illes Balears una denúncia contra el Partit Popular per haver incomplert suposadament la Llei Electoral.

 

Manel Carmona ha criticat “el doble joc del PP: que mostra tanta preocupació pel que fa el Govern Balear i no s’avergonyeix d’incomplir la Llei Electoral de forma flagrant demanant explícita i públicament el vot”.

 

Al llarg de la tertúlia del programa HABLEMOS CLARO emès per  FIESTA FM 87.6 el passat dimecres 6 d’abril a partir de les 19:30h, a la qual participava, entre altres persones el Secretari de Comunicació d’Esquerra Unida de les Illes Balears, Alejandro Aparicio i la diputada del PP, Isabel Llinàs que va demanar el vot explícitament: bueno, nosotros ya sabemos, mmm, voten al Partido Popular y entonces verán si somos capaces de hacerlo o no”.

 

Al llarg del programa, Aparicio ja va advertir de la gravetat d’aquestes declaracions que suposaven un incompliment de les regles del joc democràtiques de les eleccions. «És una errada suficientment greu com per deixar-la passar per alt» ha sentenciat el Secretari de Comunicació d’EU.

 

Gràcies a FIESTA FM 87.6, Esquerra Unida ha pogut disposar de la còpia íntegra del programa i que posarà a disposició dels magistrats de la Junta Electoral de les Illes Balears com a prova dels fets.

 

Adjunt teniu l’enllaç amb l’extracte del programa on es poden sentir les declaracions de la diputada del PP i la frase en qüestió es pot sentir a partir del segon 54.

Share This