web_EXCURSI_SALVEM_CALA_VARQUES
Cala Varques és una de les cales més emblemàtiques i estimades de les cales verges de Manacor. El passat estiu, arran d’una sèrie de petits incidents amb gent que havia acampat a la cala, el batle Antoni Pastor va declarar públicament que la solució per poder protegir la cala podia ser la construcció d’un pàrking per posar “ordre” a la zona. Esquerra Unida està en contra de qualsevol mesura que comporti fer construccions a la cala, obrint la porta a que cala Varques deixi de ser una cala verge.

Per això us convoquem dilluns 25 d’abril a fer una Berena reivindicativa per a la preservació de Cala Varques com a cala verge protegida. Seguint la tradició d’anar d’excursió del dilluns després de pasqua, ens trobarem a la Plaça del mercat de Manacor, davant des bar Mingo, a les 10.30 h per partir cap a Cala Varques.

La convocatòria està oberta a la màxima participació de totes les persones i/o associacions interessades en la protecció dels espais naturals que afortunadament formen part del nostre entorn.

PROGRAMA:
10.30 h. Primera convocatòria davant el bar Mingo, a la plaça des mercat de Manacor (plaça Ramon Llull).
11.00 h. Segona convocatòria a l’entrada del camí de Cala Varques, a la carretera de Porto Cristo a Cales de Mallorca.
12.00 h. Lectura del manifest reivindicatiu a Cala Varques.
13.00 h. Dinar de pa i taleca.
+Informació: Contacteu amb la Secretaria de Medi Ambient d’EUIB Tel: 650 420 115 (Nacho) o bé per Mail: euib@eu-balears.org
Share This