web_Registre_Candidatura_EU

Esquerra Unida ha registrat aquest matí les candidatures al Parlament, Consell Insular de Mallorca i a l’Ajuntament de Palma a la Junta Electoral.


En declaracions posteriors al registre, el coordinador d’Esquerra Unida de les Illes Balears i candidat al Parlament, Manel Carmona, ha destacat que ja s’ha complert el tràmit perquè la gent que vol confiar les institucions públiques a persones honestes, treballadores i que no s’han lucrat de la política puguin optar per Esquerra Unida el proper 22 de maig.


Carmona ha dit que tant l’organització com cap de les persones que integren la seva llista està supeditada a interessos econòmics de cap empresa, pel que Esquerra Unida està en condicions de governar amb independència. Per tant, ha afegit Carmona, “aquesta força política només està condicionada pel seu programa, el seu ideari i l’interès en el benestar de les persones”.


Així mateix, el candidat d’EU al Parlmanent ha expressat el seu convenciment de poder donar una empenta al canvi que s’ha iniciat durant aquesta legislatura i ha afegit que “durant aquests quatre anys hem començat l’inici d’un canvi de manera de governar que necessita d’una altra legislatura perquè es puguin complir els projectes que disten de la corrupció i dels projectes faraònics del PP”.


Per acabar, una vegada més, Manel Carmona s’ha declarat convençut de la millora dels resultats d’EU ja que molts dels votants d’esquerres que varen confiar amb el PSOE estan decebuts i veuen a Esquerra Unida una alternativa veritablement d’esquerres.

Share This