web_Dia_Llibre_Aina_Comas

Avui, 23 d’abril, dia del Llibre, la candidata d’Esquerra Unida a la batlia de Palma, Aina Comas, i el número dos de la llista electoral a l’Ajuntament, Eberhard Grosske, han participat a un recital poètic que ha apropat la cultura al carrer.

 

Davant l’esglèsia de Sant Miquel de Palma, Comas, Grosske i altres membres de la candidatura han recitat poemes de Benedetti, Galeano, Lorca, Miguel Hernández, Guillem d’Fak i Martí i Pol, entre d’altres, musicalitzats amb la guiterra del també candidat a l’Ajuntament, Sebastiano Rossi.

web_Dia_Llibre_Eberhard_Grosske

 

Després de les plujes de primera hora del matí, finalment ha millorat la climatologia que ha permès a Esquerra Unida disfrutar de la celebració d’aquest dia dedicat a les lletres.

 

Al llarg de la lectura de les diferents poesies també s’han repartit diferents poemes carregats de reivindicacions a les persones que s’han apropat a l’acte d’Esquerra Unida.

 

 

La utopía está en el horizonte. Camino dos pasos, ella se aleja dos pasos y el horizonte se corre diez pasos más allá. ¿Entonces para que sirve la utopía? Para eso, sirve para caminar.

 

Eduardo Galeano


Share This