web_X_LA_LLEI_DIGUALTAT_targeta

 

 

 

web_X_LA_LLEI_DIGUALTAT_MA_Oliver

Avui horabaixa el Consell de Dones de les Illes Balears, el Consell de Dones de Mallorca i la Plataforma per la Igualtat han organitzat un acte reivindicatiu que ha consistit en la lectura d’un manifest, una mostra generalitzada de targetes vermelles als que posen entrebancs per assolir la Igualtat real entre homes i dones.


L’escriptora Maria Antònia Oliver ha llegit el manifest al que ha recordat que la que va ser la segona presidenta de l’Institut Balear de la Dona  -Isabel Llinàs (PP)- ha tingut el dubtós honor de ser qui ha bloquejat una llei que superava l’anterior -promoguda pel PP el 2006- que ja va nèixer obsoleta.

 

De cara als propers comicis electorals Olweb_X_LA_LLEI_DIGUALTAT_carmona_comasiver també ha convidat a votar amb seny i a no votar a qui s’oposa al camí de la veritable igualtat entre ambdòs sexes.


Aina Comas i Manel Carmona, candidats a la batlia de Palma i al Govern Balear respectivament, han participat de l’acte al qual han anat acompanyats de diferents membres d’EsquerraUnida que no han dubtat a l’hora de mostrar la targeta vermella a Isabel Llinàs ni en formar la cadena humana que ha unit Cort amb la seu del PP a Palau Reial per fer-lis arribar el manifest de l’acte d’avui. 

Share This