web_AFERRADA_CARTELLS

 

Amb l’acte tradicional daferrada de cartells Esquerra Unida ha començat la campanya electoral 2011 si bé enguany la cola i la granera s’han substituït per un format reutilitzable i mòbil més modern, net i ecològic.

 

Les parelles de les candidatures a les principals institucions, Manel Carmona i Sara Mulet al Govern, Albert Aguilera i Aina Díaz al Consell i Aina Comas i Eberhard Grosske a l’Ajuntament de Palma han desplegat els ròtuls amb les seves fotografies i el lema de campanya: valor d’esquerres.

 

Manel Carmona ha començat la campanya electoral comunicat a la militància d’EU que havia acudit a l’Eix Cívic de Blanquerna que l’enquesta del CIS atorgava un diputat a EU. En aquest sentit Carmona ha recordat totes les enquestes «poc rigoroses» publicades fins el moment a les que EU desapareixia.

 

Amb aquest acte Esquerra Unida dona per començada la campanya electoral 2011.

Share This