Esquerra Unida ha fet públic avui l’anunci electoral que apareixerà a TVE, IB3, TV de Mallorca i que es pot visionar per internet durant aquesta campanya electoral.

 

Amb aquest video Esquerra Unida vol mostrar la seva idignació i el seu cansament per l’actual situació que estam patint. El video el protagonitzen quatre persones que fan palès el seu malestar per quatre aspectes diferents. Aquestes quatre persones, tot i que són d’Esquerra Unida, comuniquen un missatge que assumeix la gran part de la societat, un missatge de cansament i tedi per la situació actual.

 

web_1_ERIC_SOIB

En primer lloc un jove mostra un ròtul on es pot llegir la paraula crisi davant una oficina del SOIB i se l’escolta dir “estic fart de pagar una crisi que no he provocat”.


Amb aquesta imatge Esquerra Unida denuncia que l’actual crisi econòmica provocada per les polítiques neolliberals del PP i del PSOE han significat una pujada espectacular dels nivells d’atur i que els treballadors i les treballadores no en som responsables, i per tant, no hem de pagar.

 

 

web_2_JAUME_PALMARENA

A la segona imatge podem veure a un home davant el Palmaarena que diu “estic cansant de que em robin” en una clara al·lusió als casos de corrupció -que és el cartell que sosté- del qual el velòdrom palmesà n’és un dels millors exemples.


web_3_RAFAELA_SONREUS

A la tercera imatge podem veure a una senyora que “está cansada de que destruyan el Medio Ambiente” mentre que mostra un cartell que posa “contaminació” davant de l’incineradora de Son Reus.

 

La necessitat d’assolir nous models de consum, d’una cultura diferent dels envasos, de l’estalvi d’emissions de gasos procedents de la combustió de fems o de combustibles fòssils i de conservació de la nostra terra esdevé fonamental i una gran oportunitat per aprofitar amb la situació de canvi que la crisi ha provocat.

web_4_IRIS_VALLAS

A la quarta imatge, una jove apareix amb el cartell de “bipartidisme” mentre que posa davant dues tanques en blanc que simbolitzen la similitud de les propostes dels partits majoritaris per sortir de la crisi econòmica de forma que els més rics en paguin més y sense que treballadors i treballadores hagin de patir les mesures dures d’ajustament. Per això les tanques apareixen immaculades.


web_5_CANDIDATS_SON_BORDOY

Un canvi de sintonia ens porta a una imatge on apareixen els candidats i candidates al Govern, Parlament i Ajuntament de Palma a un solar a El Molinar-La Gruta que, si no es protegeix, serà atravessat per una carretera i serà edificat posteriorment.


Manel Carmona anuncia que “amb tu, una sortida social a la crisi és posible” i Aina Comas convida a que donar la volta a tot el que no ens agrada el dia 22. Finalment Albert Aguilera pronuncia el lema VALOR d’esquerres i es veu un cartell amb el lema sobre una gespa que unes mans, que apareixen de sobte, giren perquè es pugui veure el logotip d’Esquerra Unida amb la paraula VOTA.


 

 

web_6_VALOR_VOTA

 

Tant les persones que surten a aquest video com les que han creat l’idea i després l’han fet realitat són afiliats i afiliades i simpatitzans d’Esquerra Unida que han participat desinteressadament i que havien acceptat el repte de plasmar en imatges el missatge d’Esquerra Unida per aquestes eleccions.

 

El cost del vídeo ha estat zero ja que els recursos s’han suplit amb treball militant i petites donacions de materials per part de l’equip de comunicació d’Esquerra Unida.

 

Esquerra Unida ha rebut l’enhorabona per part del cap de campanya d’Izquierda Unida federal per la qualitat del video i per haver sabut plasmar el missatge electoral d’aquesta força política per a aquestes eleccions.

 

Pròximament es publicarà una edició del vídeo més extensa que sobrepassi els 30 segons que, com a màxim, poden ocupar els anuncis electorals a les televisions.

 

VEURE EL VIDEO


Share This