web_JO_NO_VOT_CORRUPCI_bicicletadaAquest matí diferents membres d’Esquerra Unida, com el seu coordinador i candidat al Govern, Manel Carmona, o la número 3 de la llista de Palma, Pilar Fuertes o la número 2 al Parlament, Sara Mulet, han participat a la bicicletada organitzada per “Jo no vot corrupció” que ha traçat un recorregut per les obres emblemàtiques de la corrupció al llarg de la legislatura Matas.


Esquerra Unida condemna la corrupció i és la força política que més rigorosament tracta aquest tema. El seu codi ètic és el més restrictiu i a la seva agenda política s’inclouen les activitats de denúncia de forma prioritària. Túnel de Sòller, Picnic -que va apuntillar a UM- o la reiterada demanda d’expulsió de Miquel Nadal de l’Ajuntament i del Govern –fet que va posar en perill el manteniment d’aquesta força política a les institucions al llarg de l’actual lesiglatura- han estat alguns dels casos més emblemàtics als que EU s’ha oposat frontalment.


Esquerra Unida ha presentat al llarg d’aquesta setmana el codi ètic que aplicarà a les institucions i que va més enllà de la Llei de bona administració i bon govern presentada al Parlament. A més a més, ha fet públics els patrimonis de les persones que encapçalen les candidatures d’EU com a mostra de coherència, transparència i perquè la ciutadania pugui cerciorar-se que no hi ha hagut enriquiment per part de les persones que, en nom d’EU i al llarg d’aquesta legislatura, han governat les institucions.

Share This