web_Campanya_MolinarEsquerra Unida ha denunciat avui el perill d’urbanització dels terrenys rurals de El Molinar. Aquests terrenys, que van des del carrer de Llucmajor fins a l’autopista són per a molts constructors una oportunitat de fer negoci que acabaria amb el caràcter rural de El Molinar.

 

Aina Comas, candidata d’Esquerra Unida a la batlia de Palma, ha apostat avui, a aquests terrenys de El Molinar, per un model de ciutat més esponjada i amb més zones verdes com aquesta. Aquests espais suposen una millora de la qualitat de vida per a la gent que hi viuen a aprop d’aquestes zones.

 

Per Comas, Palma no es pot permetre el luxe de ser víctima de l’urbanisme a la carta que beneficia a molts pocs i perjudica a la majoria.

 

EU es compromet a la protecció de l’especulació econòmica i urbanística a aquesta franja rústica de El Molinar i així ho farà des de les institucions durant la pròxima legislatura.

 

Cal recordar que durant aquesta legislatura, des de l’Ajuntament de Palma es va instar al CIM a declarar aquests terrenys rurals de El Molinar com a sòl rústic protegit al Pla Territorial, que finalment no va ser protegit.

Share This