Davant l’enquesta publicada per la Fundació Gadeso publicada a Diario de Mallorca, Esquerra Unida vol manifesar que:

 

1. Resulta difícil avaluar la verosimilitut d’una enquesta a la que no apareix la fitxa tècnica.

 

2. Abans d’unes eleccions molt obertes, on la configuració de majories dependrà d’un escó. Per axiò, Esquerra Unida crida a la mobilitazació del vot de l’equerra perquè la percepció existent que el PP governarà inexorablement a Palma no és sòlida.

 

3. Esquerra Unida està convençuda de que entrarà a l’Ajuntament de Palma tal com hem fet l’any 1995, 1999, 2003 i 2007. A més a més, no veiem cap raó per veure que la tendència a l’alça d’Esquerra Unida al conjunt de l’Estat s’inverteixi precisament a Palma.

 

4. L’hipòtesi de que IU no estràs a l’Ajuntament, en cas de complir-se, imposibilitaria la la capacitat de formar majories progressistes en Cort perquè en la conjuntura política i electoral actual no és probable una majoria absoluta del PSOE -no passa des de 1983- ni és pensable que s’obtengui una majoria de progrés si queda fora alguna de les opcions polítiques progressistes presents a l’actual govern de Cort.

Share This