Esquerra Unida acull amb satisfacció els resultats de l’enquesta d’Ikerfel publicada per ABC i que ratifica la tendència a l’alça d’Izquierda Unida al conjunt de l’Estat i també a les Illes Balears. Segons aquest sondeig, Esquerra Unida aconseguirà entre 2-3 diputats al Parlament.

 

La principal novetat que atorga aquesta enquesta és que per primera vegada Esquerra Unida podria passaria a ser la tercera força política en representació de les Illes Balears. Des d’Esquerra Unida atribuïm aquests resultats al projecte de transformació interinsular i al bon treball que s’està desenvolupant des de les assemblees de cada illa.

 

Segons han informat a Esquerra Unida fonts d’Ikerfel, la mostra de l’enquesta ha estat de 1500 entrevistes, de les quals 700 són de Palma (resultats que després han estat ponderats) i 800 de la resta de les illes repartits en funció del pes poblacional de cadascuna.

 

Manel Carmona ha manifestat la seva satisfacció per aquests resultats que demostren que la ciutadania progressista de les Illes Balears decebuda amb les polítiques neolliberals del PSOE es fixen en el projecte de canvi d’Esquerra Unida.

Share This