Es seguirà així l’exemple de l’Ajuntament de Palma que, sota l’impuls d’EU, ha estat capdavanter en l’aprovació d’aquestes característiques

 

Manel Carmona, acompanyat de la candidata a la batlia de Palma Aina Comas i en el marc de la celebració del  Dia Internacional del Comerç Just que s’ha celebrat avui a la Plaça d’Espanya de Palma, s’ha compromès a que a totes les institucions on governi EU s’aprovarà un PRTOTOCOL DE COMPRA ETICA pel qual tota la contractació de forniments a través de la fórmula de contractes menors (inferiors a 18.000 euros) es derivarà – sempre que sigui possible – cap a establiments de comerç just i centres especials d’ocupació.


Aquesta mesura, que ja és una realitat a l’Ajuntament de Palma i que fou impulsada per Esquerra Unida des de l’Area de Benestar Social de l’Ajuntament de Palma, significa que tots els milions d’euros que cada any dedica l’Ajuntament a la contractació de despeses de representació, petites edicions de materials, cafè de les màquines expenedores instal·lades a les oficines municipals, etc. es derivarà cap al comerç just i a centres especials d’ocupació, és a dir, empreses dedicades específicament a donar ocupació a les persones amb qualque discapacitat que tenen majors dificultats d’inserció en el mercat laboral.


Des d’EU estam orgullosos d’aquesta iniciativa i, si s’estén a les altres institucions – especialment Consell i Govern – el comerç just i la inserció de persones amb discapacitat “, ha afirmat Carmona

Share This