web_EU_campanya_CAN_PASTILLAAquest mati a la piscina abandonada en primera línia de mar del carrer de Pagell cantonada amb carrer Pins, a la barriada de Can Pastilla, Aina Comas, candidata d’Esquerra Unida a la batlia de l’Ajuntament acompanyada del número dos Eberhard Grosske, conjutament amb Manel Carmona, candidat al Govern Balear , José Luis Aparicio, candidat d’Esquerra Unida l’Ajuntament de Llucmajor han presentat el document amb els compromisos en vers al Pprojecte de la Reforma de la Platja de Palma.

 

Aina Comas ha expressat que Esquerra Unida vol denunciar que el Consorci de Palma fa més de set mesos que no contesta les al·legacions presentades i que els partits polítics no han presentat les seves propostes. “Sembla ser que els han fet un acord tàcit per no dir quines son les seves propostes“, ha afirmat. Per la candidata a l’Ajuntament de Palma el que aquest fet suposa és que el proper 22 de maig la ciutadania anirà a votar sense quin serà el futur de la Platja de Palma.

 

Comas ha presentat el compromís d’Esquerra Unida respecte al projecte de reconversió de la Platja de Palma, “impulsarem un proces de reconversió perquè creiem que és una gran oportunitat per millorar la zona, ens comprometem a mantenir la personalitat de la zona, els seus molins, el seu patrimoni, entre d’altres propostes”. Comas ha volgut destacar la transparència d’Esquerra Unida, donant a conèixer les propostes, cosa que altres partits no han fet.

 

Per la seva banda Manel Carmona, candidat al Govern Balear, ha destacat tot el suport a la candidatura de Palma, i ha declarat que “el motiu d’haver triat aquest escenari és el de demostrar que a la Platja de Palma fan falta intervencions petites que millorin la qualitat de vida de la gent que viu a la Platja de Palma i no grans infraestructures de dubtosa necessitat”.

Share This