web_tele_rota_ok

L’audiència d’aquest debat ha estat 3 vegades menor a la de la retransmissió de l’espectacle de l’aTIÀr FOC 

 

El fet que el debat televisiu entre Bauzà i Antich del passat dissabte tingués unes xifres d’audiència tan minses, evidencia que la ciutadania no té interès en aquest tipus de discursos.

Els moviments socials que s’han originat a la xarxa, com el que representa la plataforma Democràcia real ja!, han demostrat que la ciutania està farta del debat electoral basat en el bipartidisme. Aquest tipus de debat representen una visió sesgada, manipulada, acartronada i pobre del que vertaderament són els debats electorals, i no satisfan les inquietuts de la ciutadania.

 

Com a dada comparativa, la xifra d’espectadors que seguiren el debat televisiu va ser de 55.000 en el seu punt més àlgid, mentre que el nombre de persones que veren la retransmissió de l’espectacle de l’aTIÀr FOC del passat gener va ser de 127.000.

 

Així doncs, per a Esquerra Unida el debat celebrat representa un fracàs del bipartidisme i un aprofundiment en el cansament ciutadà, ja que no reflexa la pluralitat política existent a les Illes Balears.

Share This