Manel Carmona ha anunciat en roda de premsa que el seu primer objectiu serà la creació de 23.525 llocs de feina.

 

Segons Carmona, es crearien a Balears 13.000 llocs de feina derivats de la mesura proposada per Cayo Lara al Govern Central de subvencionar el 25% de les reformes a les llars i que suposaria crear, al conjunt de l’Estat, 700.000 noves altes a la Seguretat Social.

 

El candidat d’Esquerra Unida al Govern Balear ha seguit detallant els llocs de feina de nova creació: 2.875 mestres d’educació 0-3 anys, 1.450 professionals destinats a cobrir les necessitats de la Llei de Dependència, 800 professionals per a la Sanitat Pública (tant professionals sanitaris com no sanitaris), 100 places més dedicades a la Inspecció de Treball, Subinspectors d’Hisenda, personal de l’administració de Justícia, personal dedicat a la informatització de l’Administració i 300 fruit de l’extensió ferroviària fins a Cala Rajada, Alcúdia, Felanitx i el tramvia de la Badia de Palma i el que proposa Esquerra Unida entre Son Sardina i Son Espases.

 

A aquest s’haurien de sumar 5.000 persones més que es dedicarien a la rehabilitació i modernització de la planta hotelera. Aquestes places es veurien sufragades pels hotelers balears que s’han enriquit durant guanyat tant de temps i que ara han d’invertir en la seva terra.

 

En definitiva, Esquerra Unida invertir en la millora dels serveis públics en matèria social i mediambiental de forma que també serveixi per crear llocs de feina alhora que la ciutadania es beneficia d’una major cobertura per part de l’Estat del Benestar.

 

Aquestes mesures es finançaran amb els rèdits d’una reforma fiscal més equitativa, més justa i més solidària que fomentarà que el qui més tengui més pagui.

Share This