1. web_RETALLS Que a la campanya electoral ha irromput un fenomen nou a través de les protestes del 15-M o moviment dels “indignats” que nosaltres consideram un fenomen saludable, que origina el debat i la campanya electoral i introdueix problemes reals que influeixen a la ciutadania.

 

  1. Que consideram impresentable la possible repressió d’aquest moment derivada de les resolucions de diverses Juntes Electorals Provincials. En aquest sentit esperam que la impugnació d’IU davant la Junta Electoral Central prosperi. Cas contrari, EU renunciarà a fer campanya electoral normalitzada i adoptarem tot un seguit de mesures que, arribat el cas es faran públiques.

  2. Que, en qualsevol cas, EU centrarà les darreres 48h de companya en els termes centrals que caracteritzen el moment del 15-M; la devaluació de la democràcia, i les conseqüències socials de la crisi, qüestions que EU lliga estrictament des del moment que els nivells d’atur, i la progressiva desprotecció social provenen de la subordinació dels poders polítics i dels PP i del PSOE a la dictadura dels mercats i dels models especulatius.

  3. Aquest serà l’objecte de la performance de Joves d’Esquerra Unida que tendrà lloc a continuació i dels panells que han elaborat i elaborarem que estaran permanentment exposats aquí fins al final de la companya.

 

Per la seva part, Joves d’Esquerra Unida denuncia amb la seva acció de carrer i d’una manera molt gràfica com les diferents retallades en matèria de drets socials han anat duent a terme el Govern del PSOE seguint les receptes neolliberals del PP.

 

Les retallades de drets s’escenifiquen amb unes camisetes retallades literalment on apareixen retolades les paraules “llibertat d’expressió”, “sanitat universal”, “educació pública” i “drets laborals”.

 

Aquestes mitges camisetes simbolitzen la situació de quedar-nos mig despullats i despullades amb aquestes polítiques.

Share This