Manel Carmona, Coordinador d’EUIB, ha mostrat el suport de la formació d’esquerres a la mobilització pel dret a l’habitatge d’aquest horabaixa, a la qual ha assistit.


derecho_a_techo“Segons el Consell General del Poder Judicial, durant 2010 es van produir 2.802 desnonaments a les Illes, i en els tres primers mesos de 2011 van ser 15.491 les famílies desnonades de les seves cases a tot l’Estat, unes xifres que haurien de constituir un crim”. Carmona ha demanat una iniciativa que permeti  la presència d’un treballador social en cadascun dels desnonaments que es produeixen diàriament perquè es doni una solució immediata a la família afectada.


Manel Carmona ha mostrar el suport de la formació d’esquerres a la mobilització pel dret a l’habitatge d’aquest horabaixa per reclamar el dret a l’habitatge i ha recordat que aquesta reivindicació serà un dels puntals del programa electoral de la formació d’esquerres.


Per a Carmona “resulta inacceptable que després del rescat indecent a la banca, l’Estat permeti a les entitats de crèdit actuar inhumanament amb famílies que passen per dificultats econòmiques”. A més ha recordat que la legislació està clarament de part de la banca, i que s’hauria de legislar a favor del dret a la dació en pagament, perquè una familia no quedi al carrer i a més fermada per sempre.


Per això, Esquerra Unida recolza i participa en les mobilitzacions convocades per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) contra els desnonaments.

Share This