En aquest sentit, el coordinador general d’EUIB, Manel Carmona, ha manifestat la seva satisfacció pels acords que IU està tancant amb la Xunta Aragonesista,  Iniciativa per Catalunya-Verds i la Confederación de los Verdes Estatal“Aquests acords, ha afirmat Carmona, de  formacions que posen els interessos de la ciutadania per damunt dels interessos de partit, responen a l’esperit d’articular una resposta i un fre, vertaderament d’esquerres, a les polítiques de tisorades que pretenen PP i PSOE “.


A les reunions s’elegiran 12 persones que, juntament amb els quatre membres de la direcció estatal,  han de participar a la Convenció programàtica d’IU federal.


Avui, al Polígon Industrial d’Eivissa i demà dissabte, al Casal de Barri del Rafal Nou de Palma i al Saló d’actes de la seu d’EU de Mao es celebraran reunions amb militants i simpatitzants per tal de debatre els documents programàtics que han de ser objecte d’un darrer debat en el marc de la Convenció Federal d’IU que es celebrarà a Madrid el proper cap de setmana (8 i 9 d’Octubre).

 

Els debats s’articularan entorn a les “7 revolucions” que es plantegen entorn als següents eixos programàtics:

  1. Revolució Econòmica
  2. Revolució Democràtica
  3. Revolució Ambiental
  4. Revolució pels Serveis Públics
  5. Revolució per la Igualtat
  6. Revolució per la Cultura
  7. Revolució per la Pau
     

A les reunions d’aquest cap de setmana s’elegiran 12 delegats i delegades que, juntament amb els quatre membres d’EUIB que formen part de la direcció federal, formaran part de la delegació que assistirà a Madrid a la Convenció Programàtica Federal.

 

Cal ressenyar que, d’aquests 12 delegats i delegades com a mínim un terç han de ser NO afiliats a l’organització.


Amb això es pretén aconseguir una Convenció programàtica oberta a les diferents sensibilitats de l’esquerra i que simbolitzi l’esperit unitari amb el que l’esquerra real ha d’afrontar les properes eleccions generals.


En aquest sentit, el coordinador general d’EUIB, Manel Carmona, ha manifestat la seva satisfacció pels acords que IU està tancant amb la Chunta Aragonesista,  Iniciativa per Catalunya-Verds i la Confederación de los Verdes “Aquests acords, ha afirmat Carmona, de  formacions que posen els interessos de la ciutadania per damunt dels interessos de partit, responen a l’esperit d’articular una resposta i un fre, vertaderament d’esquerres, a les polítiques de tisorades que pretenen PP i PSOE “

Share This