bauzaLa inclusió d’un imputat per corrupció urbanística com a candidat del PP al Senat demostra la feblesa de les conviccions del President del PP Balear


El Sr. Josep Sala, imputat en el cas Ses Variades, ha estat nominat com a candidat al Senat del PP  per la circumscripció d’Eivissa.

 

Això demostra que la mesura estrella del Sr. Bauzà per demostrar que hi havia un canvi radical respecte a l’època Matas – l’exclusió de persones imputades de les candidatures municipals i autonòmiques . no era més que una mesura de cara a la galeria dissenyada exclusivament per facilitar la victòria electoral.

 

L’obtenció de la batllia l’Alcúdia mitjançant una trànsfuga incorporada amb tots els honors al nou equip de govern del PP – vulnerant així el Pacte Antitransfuguisme signat per a tot l’àmbit territorial de l’Estat – ja va ser una primera i pèssima senyal per part del Sr. Bauzà.

 

Amb la passa donada en el dia d’ahir, acaba la suposada regeneració del Sr. Bauzà  i el PP es “normalitza” i recupera la seva fesomia tradicional.


Independentment de la peripècia jurídica que pugui seguir el Sr. Sala – peripècia sobre la que els jutges han de marcar la pauta – s’ha de tenir en compta que  Ses Variades és un cas de corrupció urbanística de la pitjor espècie. Desclassificades per les Directrius d’Ordenació Territorial, Ses Variades – de les quals d’inevitable Abel Matutes i la seva família són els promotors – fou recuperada com a urbanitzable per una llei “ad hoc” del Parlament durant la inefable legislatura 2003-2007 i després va donar peu a un conveni urbanístic entre l’ajuntament de Sant Antoni i els promotors quan encara no estava aprovat el Pla Territorial però que, curiosament, s’adequava fil per randa al que després va aprovar el Pla Territorial Insular del PP

 

Estam, per tant, davant un cas greu d’urbanisme posat al servei de l’enriquiment particular que serà la bandera del PP d’Eivissa el proper 20-N . Es a això al que es referia el Sr. Bauzà quan, durant la campanya, afirmava que “he venido a regenerar la política empezando por mi propio partido”?

Share This