337056_293226997371501_284545854906282_1129498_50420838_oAixí mateix, EU fa una crida a la participació en la manifestació convocada per divendres, dia 21 a la Porta des Camp de Palma


Durant els darrers mesos, els dirigents del PP, aquí i en el conjunt de l’Estat, s’han omplert la boca afirmant que podia haver retallades però en cap cas aquestes es podien produir en l’àmbit dels Serveis Socials.

 

Allò més cert és que el maltracte econòmic que estan patint les entitats que es dediquen a la gestió dels serveis socials està produint, ja, un deteriorament d’aquests Serveis.

 

L’anomenat “tercer sector” no té marge de maniobra econòmica, no du a terme activitats lucratives i depèn en gran mesura dels poders públics. Els retard en els pagaments i la inseguretat sobre la continuació dels programes (a més de la supressió de molt d’ells que ja s’ha produït ) resulten senzillament insuportables per a aquestes entitats.

 

Les administracions públiques estan obligades a vetllar pel tercer sector perquè aporta un plus d’implicació. motivació i treball voluntari impagables per part de l’administració i perquè, malauradament, estan prestant els seus serveis amb uns costos molt més baixos que els propis de l’administració directa.

 

És per això que EU reclama solemnement al Govern Balear, Consells i Ajuntaments que rectifiquin i que prioritzin els Serveis Socials, de veres, en l’assignació de crèdits i en les prioritats a l’hora d’afrontar els corresponents pagaments.

 

Així mateix, EU fa una crida a la manifestació del dia divendres dia 21, a les 18h, i recollirà adhesions al manifest dels professionals de l’àmbit social a través de la seva web i del seu perfil de Facebook.

Share This