agur_eta

Així mateix, demana generositat i sentit de la responsabilitat a tothom per tal que es puguin tencar aviat les ferides de tots aquests anys.


La renúncia d’ETA a utilitzar la violència és una passa històrica i una magnífica notícia per a la ciutadania d’Euskadi i de la resta de l’Estat.


Ara és el moment de la política, del diàleg, de tancar ferides i de renunciar a utilitzar la violència d’ETA en la lluita electoral ha declarat el candidat d’EU al Congrés dels Diputats, Alejandro Aparicio Díaz.


Els problemes polítics d’Euskadi venen d’enrere i no quedaran solucionats amb la fi de l’activitat etarra. Queda, per tant, un llarg camí per recórrer fins a la normalització política d’Euskadi, però el que sí que és cert és que, avui, la situació és molt més favorable que ahir per abordar aquests problemes.


Per a EU, és necessari treballar per tancar les ferides obertes per tants d’anys de conflicte i això passa perquè els problemes s’abordin amb prudència, respecte, tolerància i sense caure en temptacions de caire electoralista.

Share This