Alejandro Aparicio Díaz 

alejandro_aparicio_250pxPalma, 2 de maig de 1983

Diplomat en Infermeria (UIB)

Va arribar a Esquerra Unida el seu darrer any d’institut, ara fa deu anys. Abans ja havia participat a l’associació d’estudiants del IES Joan Maria Thomàs i a l’Associació Juvenil Barri.

Durant la seva etapa universitària va destacar com a representant dels estudis d’Infermeria i com a president del Consell d’Estudiants de la UIB i de l’Associació Estatal de Estudiantes de Enfermería.

Ha exercit d’infermer als hospitals de Son Dureta, Son Llàtzer i Son Espases i com a Assessor i Director General de l’IMFOF a la passada legislatura.

Actualment és Secretari d’Organització d’Esquerra Unida de Palma, membre de la direcció de Mallorca i de les Illes Balears i responsable de comunicació del Area Federal de Juventud de IU.

twitter: @ALEJANDROad

 


 

Ana Mascaró García.

Llicenciada en psicologia.

35 anys.

Mare de dos infants, rotja, comunista, republicana, i feminista.

Activista a l’AVV de Can Pastilla des de sempre i ara com a mare activista a l’Amipa de l’escola de Can Pastilla.

Sempre he estat al Partit Comunista i a Esquerra Unida des de la seva creació. El meu primer record de participació és l’any 1982 amb el referéndum de l’otan, i la participació des de sempre al primer de maig.

Militant convinçuda.

El tema twiter ni idea mai he entrat.

facebook tenc però mai entro així que millor passar.

No sé estic un poc out del tema aquest, tampoc tenc mòbil ni targeta de crèdit.

M’agrada estar amb els meus fills, llegir, anar a la platja i conversar. Participo a dos clubs de lectura.

 


 

Conxa Calafat Marí

conxa_calafat_250pxVaig neixer a Eivissa el 9 de desembre de 1949.

Som llicenciada en Història i bibliotecària, funcionària de l’Ajuntament de Palma.

Membre del PCE des de 1974 i d’EUIB des de la seua fundació.

Afiliada a CCOO i a altres associacions cíviques i culturals. Feminista militant.

Crec en la igualtat i en la cultura, en el respecte als drets humans com a fonament de la llibertat i en la feina ben feta com a font de dignitat personal.

 

 


 

Miquel Ramon.

Nascut a Eivissa l’any 1953, en la gloriosa data del 18 de juliol. Professió: delineant. Afiliat al PCE l’any 1973, i a Esquerra Unida des de la seva fundació. Regidor de l’ajuntament d’Eivissa en les llistes del PCE en les primeres eleccions democràtiques. Secretari general de CC OO d’Eivissa i Formentera (2 mandats). Coordinador d’EUIB (un mandat). Diputat autonòmic per EU en les legislatures 1999-2003 i 2003-2007. Conseller executiu de política territorial del Consell d’Eivissa la passada legislatura, fins que el president, Xico Tarrés, el va destituir per fer un pla territorial “massa restrictiu”.- Actualment està en nòmina de la primera empresa del país (INEM). 

 

 


 

Juan Miguel Gomila Ribot

Juan_Miguel_Gomila_250pxNascut el 14/10/76 35 anys .

estudis: tècnic superior en Animació Sociocultural . Tot hi haver treballat amb menors en risc, qüasi sempre he treballat en el sector turistic (primer com a treballador autònom en lloger de cotxes, tècnic en  manteniment de picines i altre vegada en lloger de cotxes). Membre d’EM-IU des de els 18anys tot hi haver tingut rel.lacióo amb anterioritat. Ex coordinador de Joves. Coordinador de l’assamblea d’es castell d’EM-IU des de fa dos anys i mig regidor de l’ajuntament d’es Castell , primer en substitució de na Joana Preto i després com a cap de llista . He estat vicepresident de l’AMPA de l’escoleta d’es castell, des de fa dos anys membre de l’AMPA del colegi Angel Ruiz i Pablo. Membre de l’asociassió de veïns d’es Castell. En el poc temps lliure que tinc , estic en familia o amics gaidir de sa natura i llegir, apendre, sempre apendre  i paràcicar algún esport sobretot Basquetball i disfrutar de sa cultura i sobretot música i política 24h


 

Artur Parrón Guasch 

Artur_Parron_250px(Santa Eulària, 1973) és treballador autònom. Viu a Formentera.

Llicenciat en Història Contemporània, ha participat en diversos moviments socials de les Illes i és autor de diversos llibres sobre història de la guerra civil i l’exili a  les Illes Balears. Ha viscut durant cinc anys a Mèxic.

De vegades escriu. De vegades treballa a l’hortet. I sempre sempre viu indignat amb les injustícies que genera el neoliberalisme i els agents polítics que li donen cobertura. Tot i això, creu fermament en la possibilitat d’un món millor i creu que les propostes d’Esquerra Unida poden ajudar a aconseguir-ho.

Afiliat a Esquerra Unida des de fa quatre anys.

Twitter: #arturparron

Facebook: Artur Parrón

Bloc: artur.balearweb.net/

Mail: simitriomex@yahoo.com

 


 

Águeda Tur Quevedo 

Agueda_Tur_250px21-03-1968 Maó

Estudis FP1 rama sanitaria

Feina cuinera dun menjador escolar desde fa 12 anys

Vaig entrar a Esquerra de Menorca-esquerra unida fa 4 anys soc responsable de l’àrea de igualtat .membre del consell municipal de la dona de Maó,del consell de participació de la dona del consell insular de Menorca

Estic afiliada a CCOO,soc membre de Greenpeace i del grup de dones d’esquerra de les illes Balears

Share This