El Programa Electoral amb el qual ens presentem a aquestes eleccions generals no és un programa a l’ús. És part d’un procés, la Convocatòria Social, que té com a objectiu la convergència de tots aquells i aquelles que volen canviar les coses i que saben que, junts, podem donar una sortida social a la crisi.

Ha estat un enorme esforç d’elaboració col·lectiva en el qual han participat més de 15.000 persones, a través de més de 500 assemblees que s’han celebrat per tot el país.

Volem agrair a totes i cadascuna de les persones que han dedicat temps, reflexió i propostes per avançar en aquest esforç col·lectiu. Agrair, de manera molt especial, a les més de 200 associacions i organitzacions socials i polítiques que han contribuït amb les seves idees.

Recordar que, per a IU, l’elaboració de propostes i programes és un procés viu que continuarà després del 20-N. Per això us animem a seguir debatent i aportant idees entorn dels documents sobre les “9 revolucions?” que trobareu a la web www.convocatoriasocial.org

IU es compromet amb aquestes propostes i treballarà, tant al Parlament i com al carrer, per fer-les realitat.

Una vegada més, gràcies.

 

Al final d’aquesta pàgina es troba el programa per descarregar en format PDF.

 

Per ampliar informació: http://www.izquierda-unida.es/node/9429

Share This