Candidats_a_Inca_5_novAhir horabaixa, els candidats d’Esquerra Unida a les eleccions generals Conxa Calafat i Alejandro Aparicio varen anar a Inca per presentar i debatre les propostes del programa d’Esquerra Unida per a les pròximes eleccions generals del 20 de novembre. La xerrada es va desenvolupar durant dues hores i es varen tractar diversos punts del programa d’Esquerra Unida.

La candidata al Senat per Mallorca, Conxa Calafat, va destacar la necessitat d’una profunda reforma del Senat per convertir-lo en una cambra dins d’un Estat Federal i dotar-lo de competències exclusives en política autonòmica, acompanyada d’una modificació total del sistema electoral establert per a l’elecció dels membres del Senat.

El candidat al Congrés per Balears, Alejandro Aparicio, va advertir que els serveis públics es troben en risc de ser privatitzats en mans del PP i del PSOE, com ja han fet estant al govern amb les empreses espanyoles més rendibles. Va afegir que es presenta a les pròximes eleccions per defensar el sector públic i l’Estat del Benestar de les mans del bipartidisme. Igualment, va considerar que s’han de retallar els privilegis als més poderosos per mantenir els serveis públics, que són drets de la ciutadania i no mercaderies de consum regides per l’oferta i la demanda. En aquest sentit, Aparicio va considerar que resulta curiós que fins ara els governs del PSOE o del PP només han privatitzat les empreses estatals més rendibles i ha destacat que els serveis públics han de garantir la seva universalitat.
Share This