EUIB_marxa_tren_de_llevant_6_nov_2011

Sota la pluja i uniformats amb unes gorres verdes -on es podia llegir Esquerra Unida amb el tren- un nodrit grup d’Esquerra Unida han participat a la XIV Marxa pel Tren de Llevant.


Encapçalat pel candidat al Congrés, Alejandro Aparicio, el coordinador de la formació, Manel Carmona i el coordinador d’EU de Manacor, Xavier Morell, el grup principal d’EU ha sortit des de Sant Llorenç des Cardassar camí del poliesportiu de Son Servera, on acabaria la marxa amb la lectura del manifest. Altres grups d’EU s’han afegit a les marxes des de localitats com Capdepera o Artà.


Alejandro ha qualificat d’incomprensible l’acord d’aturar el tren de Llevant al que varen arribar José Ramón Bauzá i Elena Salgado. Per Alejandro l’error és doble donat que aturar aquesta obra pública suposa la destrucció de llocs de feina i a més condemna al transport privat a les poblacions que encara no están connectades a la xarxa ferroviària.


Alejandro ha lamentat que la legislatura passada no es pogués acabar aquesta infrastructura donat que ara, en plena crisi, la seva demanda ha crescut considerablement. “És una altra mostra d’insensibilitat del senyor Bauzá que, en plena escalada dels preus de la benzina i de les xifres de l’atur, no posa facilitats per al transport a qui més pateix la crisi“.


Ha quedat demostrat que el tren és el mitjà més sostenible, ecològic i econòmic que es pot implementar a Llevant, i abandonar el projecte és un nou càstig al medi ambient i a la ciutadania dels municipis afectats.

 

Share This