Ahir, a l’acte de campanya electoral de Calvià, Rubén Medina, portaveu d’EU de Calvià, anuncià la ferma voluntat de mantenir la iniciativa dels Plens municipals alternatius que representen a un de cada quatre electors del municipi

calvia_051111El desallotjament del Casal de Paguera resulta inexplicable des del punt de vista administratiu i democràtic.

Els partits organitzadors de l’acte havien demanat permís a l’Ajuntament i no hi havia cap altre activitat al Casal que justifiqués que l’acte no es pogués celebrar al lloc indicat. Per tant, la utilització de la força pública per desallotjar un Casal que, en definitiva, és un equipament pagat per tots els calvianers i calvianeres i al servei de tots els ciutadans de Calvià no té altra explicació que ser un acte autoritari de repressió política i la demostració que el batle de Calvià té tics franquistes que tots consideràvem erradicats de les nostres institucions.

D’altra banda, si l’experiència dels plens alternatius molesta tant al PP de Calvià és perquè aquesta és una experiència democràtica, que oxigena la vida política del municipi, que dóna peu a noves visions i alternatives sobre el seu futur i que, en definitiva, entra en contradicció amb la voluntat del PP de governar l’Ajuntament des de l'”ordeno y mando” i d’esquenes a la participació ciutadana.

Es per això que Rubén Medina, Portaveu d’EU de Calvià ha manifestat la ferma voluntat d’EU de continuar aquesta experiència i qualsevol altra que impliqui les organitzacions socials i la participació ciutadana a Calvià.

Share This