cara_a_caraA les portes d’IB3, una vintena de membres d’Esquerra Unida han denunciat la manca de pluralisme del debat acordada entre el PSOE i el PP, que ha limitat al bipartidisme la participació en el mateix, excloent a Esquerra Unida, la tercera força política en vots de l’Estat.

A les portes de l’ens públic de radiotelevisió de les Illes Balears han escenificat un debat entre els líders estatals del bipartidisme que simulaven ser titelles dels mercats. D’aquesta forma Esquerra Unida vol posar de manifest que ambdós partits teatralitzen les seves diferències però que després hi estan d’acord en allò fonamental: les polítiques econòmiques i la forma de sortir de la crisi a base de retallades als drets conquerits democràticament i a l’Estat del Benestar.

“No es conformen amb controlar els mitjans de comunicació públics, sembla que els hi molestavem i també ens havien d’excloure del debat d’avui” ha declarat el candidat al Congrés per Esquerra Unida, Alejandro Aparicio Díaz, qui ha afegit que “aquesta és la seva democràcia, no la nostra”. “D’aquesta manera hem volgut denunciar el bipartidisme existent que es manifesta també a aquest cara a cara”.

Esquerra Unida vol aclarir que no es faresponsable de les interferències que hi ha hagut al llarg del debat, que la seva denuncia s’ha fet des del més estricte respecte cap al treball d’IB3 i al compliment d’allò regulat per la Junta Electoral Provincial.

 

 

 

 


 

Share This