antonio_ensenyatQuan es va publicar que un dels assessors del batlle de Palma va ser condemnat per participar en un atemptat terrorista contra el Diario de Mallorca durant els anys 70, EU va guardar un prudent silenci en la mesura que – malgrat que la situació fos políticament inoportuna –  havien passat més de 30 anys d’aquells fets i EU considera que és necessari donar un marge per a la rehabilitació dels delinqüents, fins i tot en el cas de delictes tan repugnants com l’atemptat contra un mitjà de comunicació.

Tal dia com avui, en què s’ha conegut que aquest mateix assessor està,  a més,  incurs en un procediment judicial per maltractaments reiterats a la seva esposa, EU considera que la permanència de l’esmentat assessor en el seu càrrec és políticament insostenible.

En aquest sentit, sense posar en dubta la presumpció d’innocència, convida al batlle Isern a restablir la normalitat institucional de l’ajuntament i a cessar amb caràcter immediat a l’esmentat assessor fins que el seu cas judicial hagi estat aclarit.

Share This