Els seus serveis jurídics estudiaran la conveniència de recórrer la decisió de la JEC

La resolució de la Junta Electoral Central es pronuncia en dos sentits:

bauza_demanat_vot_dia_electoral

a) que el President Bauzà tengué a la jornada electoral un comportament incorrecte.

b) que el comportament del Sr. Bauza en la jornada electoral no va constituir un supòsit penal

EU considera una manca de respecte a la Junta Electoral i a la ciutadania de les Illes Balears que el Sr. Bauzà reaccioni davant aquest auto de la Junta Electoral fixant-se només en la segona qüestió i prescindint totalment de la primera.

El Sr. Bauzà és el màxim representant polític de la nostra comunitat i si, en un marc tan assenyalat com el d’una jornada electoral, ha tengut un comportament incorrecte, la mínima cosa que pot fer és demanar disculpes a la ciutadania pel fet en sí i pel pèssim exemple donat a la resta de polítics i a la ciutadania en general.

Lluny d’això, i en la millor tradició del seu partit, el Sr. Bauzà es manifesta encantat d’haver-se conegut i tan tranquil davant aquesta qüestió com en el primer dia.

Dit això, EU considera discutible que un comportament incorrecte en àmbit tan delicat no tengui conseqüències legals. La llei prohibeix el que prohibeix i no expressa major permissivitat en funció de les presumibles conseqüències – molt difícilment avaluables – de les declaracions en qüestió. Es per això que els serveis jurídics d’EU estudiaran recórrer davant les instàncies competents la decisió de la Junta Electoral Central.

Share This