assemblea_capdepera_9-12-12L’assemblea d’EU de Capdepera, després dels bons resultats obtinguts al Municipi, a Balears i a tot l’estat espanyol, es va reunir ahir per intensificar la resposta a les retallades imminents.

EU s’està erigint en un referent per a moltes persones, que visualitzen a EU com a un instrument útil per combatre les polítiques de desocupació i retallades en els serveis públics des de l’esquerra. Ahir mateix, l’assemblea va donar la benvinguda a noves incorporacions del món educatiu, del 15M i a treballadors del tercer sector. (àmbit dels serveis socials).

EU de Capdepera convida els gabellins i gabellines ( persones afectades  pels propers retalls, els treballadors i les treballadores, el jovent i la cultura crítica) a una mobilització permanent que aturi els peus a les agressions a les conquestes socials. EU estarà atenta i vigilant a l’acció de govern municipal i en breu sol·licitarà una reunió al Batle per traslladar-li un paquet de mesures per crear llocs de treball des de l’administració local (un Pacte per a l’ocupació).

EU des de l’àmbit Comarcal donarà resposta a les retallades  previstes a l’Hospital de Manacor, als centres d’atenció primària i, en general, a totes aquelles mesures que el govern Bauzà i del PP està engegant a l’àmbit de la salut.  La destrucció de l’ocupació des de les administracions locals, especialment les del tercer sector, i la minva de professors i professionals del món educatiu que posen en perill el dret i la qualitat a l’educació pública.

La reunió comptà amb la participació de la direcció d’EU, que després dels bons resultats electorals, està intensificant les trobades als diferent municipis de Mallorca per enfortir i estendre territorialment la seva força. 

Share This