alemany-judici-1El judici pel que podria anomenar-se molt adequadament “cas Alemany” és un triomf de la democràcia i de l’Estat de Dret on els responsables de fer concursos viciats i malbaratar doblers públics per afavorir els amics han quedat plenament en evidència: cap dels alts càrrecs ni de les persones implicades s’atreveix a negar els fets o a desqualificar la feina de la fiscalia o del jutge instructor, es limiten a intentar defensar-se de la millor manera possible.

La única nota discordant fins ara és l’arrogància i la desvergonya del “periodista” Antoni Alemany, la persona entorn a la qual gira el cas i que, a més, ha estat la que s’ha embutxacat el mig milió d’euros que han sortit dels imposts dels ciutadans i ciutadanes de les Balears.

Independentment de la qualificació ( i les eventuals penes) que els jutges facin recaure sobre el Sr. Alemany, el fet és que aquest senyor va ser contractat fraudulentament  (amb ple coneixement de la seva part) per tal de sortejar la llei d’incompatibilitats, va cobrar  per escriure alguns discursos al Sr. Matas un sou astronòmic de 4500 euros mensuals durant quatre anys  i va compatibilitzar ser la musa del president més corrupte de la nostra democràcia amb gestionar mitjans de comunicació regats amb doblers públics i que, obviament, no tenien altre objecte que lloar la política del Sr. Matas… i els discursos que el propi Alemany escrivia.

Que aquest personatje  es permeti declarar que “aquest CAS no té cap ni peus” i que mantengui una actitud obertament xulesca durant el seu interrogatori és un insult a la fiscalia , al tribunal i a la ciutadania de les Illes Balears.

Esquerra Unida espera, per tant, que allò que es políticament reprovable  tengui també la seva sanció penal corresponent per tal que els corruptes que més comanden com en Matas i els corruptes que els fan de lacais com el Sr. Alemany no tenguin l’oportunitat de tornar a embrutar la nostra democràcia i les nostres institucions.

Share This