iu_menorca_fotoEsquerra de Menorca – Esquerra Unida vol mostrar la seva adhesió als actes organitzats per aquest dissabte  a la plaça de la Catedral de Ciutadella i a la lectura del manifest en defensa de la nostra llengua i contra la política lingüística i cultural que està portant a terme el Govern Balear.

Consideram que s’estan traspassant totes les línies admissibles d’agressió a la nostra cultura i a un element tan important per a la identitat d’un poble com és la llengua. Els atacs permanents del Govern Balear amaguen en realitat la seva incapacitat en atendre les vertaderes necessitats dels ciutadans i ciutadanes de les illes com són la sortida a la crisi actual que afecta a tota la població.

Des d’EM volem agrair l’esforç realitzat per Acció Cultural de Menorca i altres entitats i convidam a la ciutadania a ser presents aquest dissabte a les 12 h. davant la Catedral de Ciutadella.

Share This