Només en tres mesos ha augmentat un 12,22%

alt
L’hospital Can Misses

Les llistes d’espera de la sanitat pública  a les Pitiüses no para d’augmentar. Només en els tres últims mesos de 2010 han augmentat un 12,22%. En el conjunt de l’any 2010 han augmentat un 20,17%.

Aquestes xifres són la conseqüència clara de les retallades en la sanitat que està aplicat el govern de José Ramón Bauzà, amb l’entusiasta col·laboració de la consellera eivissenca Carmen Castro i s’ajunten a les restriccions en les interrupcions de l’embaràs i la nova targeta de pagament, que s’anunciaren fa poc.

El PP no ha cregut mai en la sanitat pública com un servei universal i gratuït i s’afanya en reduir els costos i les prestacions per tal d’afavorir el negoci de la sanitat privada.

Només una reacció decidida de la ciutadania podrà impedir el deteriorament de la sanitat pública i la seua privatització. En aquest sentit, és esperançadora la manifestació que hi va haver el diumenge a Palma. El servei públic de salut és una conquesta massa valuosa com per permetre que uns governants irresponsables la vagin deteriorant de manera sistemàtica.

Share This