La saturació en les urgències de l’Hospital de referència de Balears evidencien que el PP s’ha equivocat en retallar llocs de feina en els hospitals ocasionant greus perjudicis als usuaris.

EU posarà en coneixament de l’Alta Inspecció del Ministeri de Sanitat l’empitjorament de les condicions en que estan sent atesos els usuaris d’urgències de Son Espases.

son_espases_urgenciesEU ha exigit a l’executiu presidit per Bauzá, la immediata obertura de la planta 1-M del Hospital de Son Espases, alhora que l’insta a derogar els decrets de retalls de llocs de treball en la sanitat pública Balear que són el motiu principal per qual no s’estan hospitalitzant als usuaris que estan acudint a les urgències de Son Espases.

Manel Carmona, coordinador d’EUIB, ha qualificat de pretexte les argumentacions de IB-Salut “de pico en la actividad asistencial”,  les causes reals per les que s’estan acaramullant pacients a urgències de Son  Espases són les retallades de personal. Carmona ha lamentat l’empitjorament de les condicions en que estan sent atesos els usuaris de la sanitat pública a les urgències de Son Espases, fet que pensen posar en coneixement de l’Alta Inspecció del Ministeri de Sanitat.

EU insta a l’executiu  ha derogar els decrets de retallades de llocs de feina en el sector IB-Salut impulsat per Bauzá ja són el factor que està influint més a l’empitjorament de la qualitat assistencial als usuaris de la sanitat pública.

Share This