MANACOR I LLEVANT NO ACCEPTARAN UNES URGÈNCIES COM LA DELS ANYS VUITANTA

EU impulsarà una mobilització tan contundent com sigui necessària de tot el poble de Manacor i comarca en defensa de l’assistència sanitària gratuïta i de qualitat, fins que aquesta estigui garantida

Per Esquerra Unida els retalls plantejats per la Gerència de l’Hospital de Manacor i que han tengut  com a conseqüència la dimissió del Cap de les Urgències de Manacor, Pere Serra, poden suposar un greu deteriorament en l’atenció als pacients en un departament especialment tan important com el de les urgències hospitalàries.

La reestructuració anunciada per l’IB-Salut deixarà al serveis d’urgències de l’Hospital de referència de la Comarca de Llevant i part del Pla sense un ginecòleg, un metge d’urgències general, un anestesista, un facultatiu de psiquiatria i la supressió del torns de nit d’un metge de pediatria i d’un radiòleg de guàrdia en el mateix horari.

EU alaba la dignitat del Cap d’Urgències de l’Hospital que ha decidit dimitir abans de ser còmplice del deteriorament de l’assistència als usuaris de la comarca.

Així mateix, EU valora molt positivament la protesta espontània dels professionals del centre prioritzant la  defensa de la qualitat de l’atenció sanitària per damunt de les reivindicacions de caire laboral.

Per a EU, “afegeix al banyat” i es demostra clarament que el Sr. Bauzá ha enganyat reiteradament quan ha dit que l’austeritat no podia suposar mai retallades en la qualitat de l’Educació, la Salut i els Serveis Socials.

 

mostrador_hospital_manacor

Share This