La manca de disponibilitat pressupostària eduïda per la Sra. Ferriol no és més que una excusa infantil i sense consistència perquè els premis es poden mantenir perfectament fins i tot sense cap tipus de dotació econòmica

emili_darderSegons ha reconegut el propi equip de govern de l’Ajuntament de Palma, s’està contemplant la possibilitat de suprimir el premi Emili Darder a la Convivència instituït durant d’anterior legislatura.

Les manca de disponibilitat pressupostari adduïda per la regidora responsable és una excusa absolutament banal. El premi és un reconeixement a la tasca realitzada per persones i institucions en el foment dels valora democràtics i la convivència a la nostra ciutat i no té perquè implicar cap tipus d’assignació pressupostària (com no la suposen les medalles i d’altres honors concedits per l’Ajuntament i d’altres institucions).

Per tant, descartada la única motivació explicitada, només queda pensar que hi ha una motivació oculta que no pot ser un altra que  el sectarisme del PP cap a un batle com Emili Darder que consideren – amb raó, d’altra banda -molt llunyà de les seves idees.

Esquerra Unida espera que aquest desbarat no es consumi ja que suposaria un insult a la memòria del batle Darder i pel que tendria de menyspreu cap a les persones honorades en els anys anteriors que es quedarien com a titulars d’un premi sense continuïtat ni prestigi.

En tot cas, si aquest acte de sectarisme és consuma, Esquerra Unida seria partidària de que fós la societat civil la que reculli el testimoni i mantengui viu aquest premi i l’homenatge a la figura de n’Emili Darder que en sí mateix significa.

Share This