La Coalició lamenta que la primera visita del president Bauzá a Madrid fos per posar-se d’acord amb la Ex Ministra Salgado (PSOE) per congelar inversions com les del tren i paralitzar les obres que afecten greument a la ciutadania serverina

manel_carmona_son_serveraEU s’ha solidaritzat avui diumenge amb els ciutadans i ciutadanes de Son Servera i ha estat present a la manifestació que demana una solució urgent a la paralització de les obres d’adequació del Tren a Son Servera, fet que està alterant la vida dels serverins donat que la paralització de les obres deixa inservible el vial que històricament ha unit Son Servera amb Cala Millor, Cala Bona i la Costa dels Pins.

En aquest sentit, Manel Carmona, Coordinador d’EUIB, ha transmès als manifestants i al Batle del municipi la voluntat d’EU d’interpel·lar a la Ministra Ana Pastor en relació a la problemàtica del municipi. En aquest sentit, Carmona traslladarà a la Ministra –mitjançant el Grup Parlamentari al Congrés- si coneix els problemes que està generant a la ciutadania de Son Servera la paralització acordada pel President Bauzá i la ex Ministra Elena Salgado (PSOE) i si  pensa habilitar una partida d’Urgència per acabar les obres del Vial que uneix els nuclis de població del municipi de Son Servera abans que comenci la temporada turística.

Per tot això, Carmona ha tornat a lamentar que la filosofia del retall de Bauzá l’hagi portat a deixar  Son Servera amb una connectivitat dels segle passat i l’ha emplaçat a RECTIFICAR i avançar urgentment els doblers per acabar les obres, que  el Ministeri de Foment, a instàncies seves, va congelar.

Share This