(S’adjunta denúncia a Fiscalia de Menors i cartell que es desplegaran)

jo_tambe_son_enemigEls membres d’EU desplegaran uns cartells en els que es podrà llegir “JO TAMBÉ SOM L’ENEMIC” juntament amb una icona de prohibició “PORRES NO” en al·lusió a les desafortunades declaracions del cap superior de la Policia que ha considerat “enemics” als estudiants.

La coalició ha denunciat els fets a la Fiscalia de Menors i ha demanat la compareixença del Ministre d’Interior

Avui dimarts, membres d’Esquerra Unida assistiran a la concentració per mostrar el seu contundent rebuig a les desproporcionades càrregues policials que es van produir ahir a València a al·lots i estudiants del IES Lluis Vives, cosa que ha portat a EU del Pais Valencià ha denunciar els fets a la Fiscalia de Menors i al  Grup Parlamentari de l’Esquerra Plural ha demanat urgentment la compareixença del Ministre d’Interior.

Els membres d’EU desplegaran uns cartells en els que es podrà llegir “JO TAMBÉ SOM L’ENEMIC” juntament amb una icona de prohibició “PORRES NO”

El coordinador d’EUIB, Manel Carmona ha declarat que “espera que el PP i els seus màxims responsables a l’executiu de València i l’estat Espanyol destitueixin de forma imminent i fulminant al cap de la policia de València i a la Delegada del Govern a València per la  desproporcionada, brutal i agressora càrrega policial contra uns al·lots, sinó vol crear més alarma social.

Carmona ha qualificat d’esquizofrèniques les declaracions del Cap de la Policia a València, considerant enemics als estudiants, són la mostra del que ha sigut després una actuació desproporcionada, salvatge i descontrolada. Actuació i declaracions estan al mateix nivell” .

 

mani_EU_210212

Share This