IMPEDEIXEN ALS VEÏNS I A L’OPOSICIÓ ASSISTIR A UNA REUNIÓ “INFORMATIVA”  

El Consell d’Eivissa va organitzar una sessió “informativa” sobre el projecte de port esportiu a es Viver promogut per Abel Matutes, a l’espai públic del recinte firal. Fou una sessió informativa molt especial ja que no es va permetre l’entrada a cap representant de la premsa, ni de l’oposició municipal, ni als veïns de la zona.

Només un “selecte” grup d’alumnes aplicats escoltaren les explicacions  del “mestre” Matutes sobre les bondats medi ambientals del seu projecte. Naturalment, no es pogueren escoltar les veus dels tècnics que han elaborat informes molt contundents sobre els efectes que provocaria la construcció d’una macro infraestructura d’aquestes característiques, ja que en realitat del que es tractava d’un acte més de la campanya publicitària destinada a promocionar aquest projecte.

El Consell insular ha passat de qüestionar la necessitat de nous ports esportius, a posar-se a les ordres de Matutes per afavorir el seu projecte sense ni tant sols guardar les formes. Ja se sap, el que mana mana, i tots els representants institucionals del PP es posen al seu servei. La foto del diari Última Hora és patètica i demostra la submissió del poder polític als interessos econòmics.

Share This