ramon_camara_nuet_carmona_oficina_parlamentaria

 

Manuel Cámara coordinarà l’oficina parlamentària que comptarà amb responsables a cada una de les Illes, Aina Comas a Mallorca, Joan Miquel Gomila a Menorca i Miquel Ramon Joan a Eivissa i Formentera.


Aquest dematí, amb la presència del diputat d’Esquerra Unida-l’Esquerra Plural Joan Josep Nuet ha tingut lloc la presentació als mitjans de comunicació de l’Oficina Parlamentària que Esquerra Unida ha inaugurat a Balears.


El  20 de novembre, tant a l’Estat Espanyol com a les Illes, Esquerra Unida-Izquierda Unida va augmentar un 80% el seu suport electoral, i va incrementar molt considerablement la seva representació als Congrés dels Diputats.


La mateixa nit electoral, EU va posar el seu Grup Parlamentari a disposició de la ciutadania, la societat civil i els sindicats de les Illes perquè fossin la veu de les seves reivindicacions i iniciatives al Congrés.


És per això que Esquerra Unida ha volgut donar forma a aquest canal mitjançant la creació d’una oficina parlamentària que ha estat presentada avui dematí davant els mitjans de comunicació i a l’horabaixa a una conferència-col·loqui, sota el títol “Davant la crisi: Alternatives des de l’esquerra”, al Saló d’actes d’UGT, que ha congregat a associacions del tercers sector, entitats ciutadanes, representants de plataformes contra les retallades o la defensa del territori i nombrosos sindicalistes.


Joan Josep Nuet ha aprofitat la seva visita a Mallorca per explicar que en aquesta primera ronda de visites per les Illes, que va començar per Menorca i que conclourà a Eivissa i Formentera, per explicar que ja s’estan tramitant iniciatives parlamentàries de les Illes, en relació a la més que necessària revisió i declaració d’interés social en el transport aeri, iniciatives en relació als fixes discontinus, la targeta sanitària i el repagament, i d’altres de caire més local a Es Castell a Menorca en relació a la protecció i l’ús del patrimoni o al municipi de Son Servera en relació als convenis que va suspendre Bauzá i Salgado deixant inacabades les obres del vial que comunica Son Servera i Cala Millor.


EU DÓNA SUPORT A LA VAGA GENERAL

Per la seva banda, Manel Carmona, Coordinador d’EUIB ha expressat el suport als sindicats i ha dit que EU tendrà una actitud plenament col·laboradora i activa perquè la vaga i les mobilitzacions contra la reforma laboral i les retallades siguin un èxit.

Share This