Al darrer Ple del Consell la Sra. Catalina Cirer va dir que dimitiria 30 segons després que una entitat del tercer sector hagués desaparegut.

catalina_cirer_dimisioPer a EU, la Sra. Cirer es posa el llistó de la dimissió extraordinàriament alt. El problema no es que desapareguin entitats (cosa molt difícil) sinó que aquestes vegin minvats significativament els seus recursos i la seva possibilitat d’actuació.

En realitat, la Sra. Cirer havia de dimitir 30 segons abans d’enviar la carta als Ajuntaments anunciant la paralització de les concessions de la Renda Mínima d’inserció.

En efecte, la RMI és, en la majoria dels casos, la darrera frontera per a milers de residents a Mallorca abans de caure en la marginació i l’exclusió social. De tots els retalls possibles en Serveis Socials, és gairebé impossible imaginar-ne d’altre socialment més lesiu i més demolidor per als sectors més febles de la societat que la paralització de la RMI

La Sra. Cirer no només ha de dimitir per ser capaç de paralitzar aquest recurs sinó perquè va fer campanya electoral explicant a tothom que la va voler sentir que els serveis socials MAI no podien patir cap retallada.

La Sra. Cirer i el seu partit han duit a terme un engany monumental i fastigós a la ciutadania de Mallorca i aquesta és raó més que suficient perquè la Sra. Cirer – amb una trajectòria recent lamentable de presidència del Consorci del Palma Arena, i de promoció política de personatges tan  il·lustres com Rodrigo de Santos i Rafa Duran -presenti, de manera immediata, la seva dimissió.

Share This